Automatische Schrijven


Automatisch schrijven is een geweldige manier om met jou Hogere Zelf of Spirituele Gidsen te communiceren.

In deze cursus gaan we aan de slag met twee soorten van schrijven. Schrijven via channeling en schrijven via Automatische schrift. Je gaat stap voor stap leren je geest tot te rust brengen dmv allerlei ontspannings- oefeningen. Je gaat je prachtige liefdevolle gids ontmoeten en leren schrijven via vragen en ook via trance.

Kortom een mooie uitgebreide cursus

Hoe gaan we leren om automatisch te schrijven ?


Het aller belangrijkste voor automatisch schrijven is dat je een mooi schrift en een fijn schrijvende pen hebt, en dat je leert om je gedachten stil te maken. Om het met succes te doen, moet je je geest opzij zetten.

Automatisch schrijven is in veel opzichten alsof je tijdens het schrijven 'in de stroom' zit. Als je een schrijver bent, weet je waar ik het over heb als ik zeg 'in the flow'. Het is de toestand waarin je veel creatieve ideeën hebt en ze lijken allemaal heel mooi bij elkaar te passen, Maar tegelijkertijd werkt je bewuste geest niet - hij voelt moeiteloos en licht aan. Je kunt jezelf ook in die toestand bevinden wanneer je automatisch schrijft - niet zozeer in de zin van creatief schrijven, maar in intuïtieve zin.

Waarom automatisch schrijven?


  • Als je nog niet erg helderziend of helderhorend bent (dwz je kunt je gidsen niet horen of zien), dan wil je het op een andere manier proberen. Automatisch schrijven is eigenlijk heel gemakkelijk als het je lukt om je geest opzij te zetten.


  • Als je het inzicht van je Hogere Zelf wilt krijgen op iets dat je dwarszit


  • Als je vragen hebt waar je een spiritueel inzicht op wilt hebben.

  • of dat je gewoon heel nieuwsgierig bent wat jou begeleiders jou te vertellen hebben.