In jou voorouderlijn liggen krachten die jij "weer" kunt gebruiken op jou pad. Maar in jou voorouderlijn liggen ook blokkades die geheeld mogen worden. Blokkades waar jij nu in het dagelijks leven tegen aan loopt. Als de energie uit jou voorouderlijn goed in balans is zal jij ook weer in je kracht komen te staan.

Door middel van meditatie, het contact leggen met jou voorouders, kun je opsporen wat geheeld mag worden, en welke kracht (en) jij mag gebruiken. Het kan een intense, maar ook een hele mooie fijne ervaring zijn.

Deze workshop is opgebouwd uit mijn eigen ervaring en kennis. Deze kennis ontvang ik van mijn spirituele gids, waar ik fijn mee samen werk. En mij veel mooie nieuwe rituelen leert.

Een mooie en leerzame uitgebreide online workshop. Deze workshop geef ik normaal gesproken in de praktijk zelf. Maar deze is veel uitgebreider. 


De eerste les gaat over het schoonmaken van jouw stamboom. We stellen ons de familie voor als een boom, en deze boom vertegenwoordigt de structuur van jouw familie.

De tweede les gaat over het Dankbaar zijn voor je voorouders en dit gaan je in een ceremonie uitvoeren. 


In de derde les zullen we het hebben over de familiespirit. (familie energie) Familie is een groepsspirit. De belangrijkste bedoeling van familiespirit is om je gezin sterker en groter te maken, te laten groeien, meer kinderen te krijgen en gezonder te maken.
 
In de vierde les reizen we door jouw reïncarnatiecirkel. Onze intentie - klaar zijn om te sterven en voorbereid te zijn op het laatste moment van ons leven. Deze ceremonie komt uit het Siberische sjamanisme. Je doorloopt de cycli van geboorte -en sterven.
 
In de vijfde les gaan we werken met 7 stenen. 7 stenen is 7 generaties. Deze stenen staan voor jou voorouders.
 
en in de laatste les treed je in contact met jou familielijn en ga je aan de slag met het onderzoeken en helen ervan.


Kosten 50 euro

Hi, Ik ben Diana

Eagle Heart